Nieuwsbrief ontvangen?

Artikelen per categorie
Archief
GroenLinks en PvdA na 2018
GroenLinks en PvdA nemen in 2018 zelfstandig deel aan de verkiezingen voor de gemeenteraad in Heumen

Op 17 oktober 2016 heeft de algemene ledenvergadering van GroenLinks in Heumen – na een proces van een jaar – besloten om bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 zelfstandig deel te gaan nemen. Lees hier de brief van GroenLinks. De PvdA in Heumen heeft hierop een verklaring uitgegeven. Lees hier de verklaring van de PvdA.

Welkom bij PvdA/GroenLinks Heumen

PvdA en GroenLinks in Heumen werken intensief samen binnen één gezamenlijke fractie ‘PvdA/GroenLinks Heumen’, die is samengesteld vanuit één gezamenlijke kandidatenlijst. PvdA/GroenLinks staat voor solidariteit, een samenleving waarvoor iedereen verantwoordelijk is, betrokkenheid, leefbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid van bestuur.

Fractie_2014

De vijf fractieleden en de wethouder van PvdA/GroenLinks Heumen: Henk van den Berg, Peter van der Molen, Ans Stunnenberg, Dirk van Rens, Toon Janssen, Joep Witsiers

In een gemeente werken overheid, ondernemingen, instellingen en inwoners samen. Alle partijen hebben daarin een rol en een verantwoordelijkheid die ze ook moeten nemen. De overheid heeft daarnaast ook de taak om er voor te zorgen dat dit voor iedereen werkt en er niemand buiten boord valt. De overheid helpt waar nodig, jaagt aan waar nodig, grijpt in waar nodig. De overheid helpt inwoners of ondernemers hun eigen verantwoordelijheid weer te nemen als dat door omstandigheden even niet lukt. PvdA/GroenLinks is een voorstander van een oplettende en zorgzame overheid.

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.